Geri dön

Arp Sanatı Derneği Gönüllülerini Arıyor! - 13.11.2014

Sevgili takipçilerimiz,

Arp Sanatı Derneği bir sivil toplum kuruluşu olarak gelişimini gönüllü insan kaynağından sağlamaktadır. Derneğimizde çalışan tüm yetkililer görevlerini görevli olarak sürdürmektedir. Ekim 2013 te başlattığımız gönüllü programımız sayesinde aramıza katılan gönüllülerimiz sayesinde derneğimize bir çok katkı sağlamışlardır ve sağlamaya devam etmektedirler. Eğer sizler de zamanınızı faydalı ve katkı sağlayan işler yaparak geçirmek istiyorsanız, ekip çalışmasını seviyorsanız lütfen Arp Sanatı Derneği Gönüllüsü olmak için bizimle info@arpsanatidernegi. adresinden veya 05452581310'dan bağlantıya geçiniz.

ASD gönüllüsü  neler mi yapabilirsiniz?

-Konserlerde ve etkilerde Arp Sanatı Derneği Standında görev alabilir, ASD sosyal medya takibi yaparak, yeni gönderi ve haber paylaşımından sorumlu olabilir,

-ASD Web sitesinin güncellenmesi ve içeriklerin geliştirilmesini sağlayarak,

-Dernekteki her türlü ofis ihtiyacının tedariğini sağlayabilir,

-Proje döneminde konser öncesi ve sonrası konuk yabancı sanatçılar ile ilgilenip ihtiyaçları olan konularda onlara destek verebilir,

-Konserlerde sahne önü ve sahne arkası ihtiyaçlara yardımcı olabilir,

-Konserlerde ve tüm ASD etkinliklerinde fotoğraf/video çekimi yapabilir ve konser sonunda audio/video kayıtları temin ederek ilgili kişiye ulaştırabilir,

-Ve ASD'nin tüm mevcut ya da yapılması planlanan faaliyetlerinde görev alabilirsiniz.

Sizlere farklı bir çevreyi tanıma, yeni insanlarla tanışma, kendi gücünüzü ve neler yapabileceğinizi yeniden keşfetme ve başarının bir parçası olma imkanı sağlayacak olan bu fırsatı kaçırmayın!